Boka Tid

Vi använder bokadirekt.se som leverantör av onlinebokningssystem. Vi kan även komma att spara uppgifter manuellt om dig som beskriver vilka behandlingar som vi haft med dig för att kunna ge dig den bästa servicen när du återkommer . Du har rätt att begära att få se vilka uppgifter som vi har sparat, få dessa rättade även borttagna så länge vi inte behöver ha dina uppgifter kvar i försäkringssyfte.

Har du frågor eller funderingar kring detta, ta kontakt med oss. Klicka på bokadirekt och hitta den tid som passar dig bäst.

 Avbokningsregler

Om du inte kan komma på bokad tid ber vi dig att meddela det senast 24 timmar före bokad tid. Om avbokning uteblir, debiteras du fullt pris för din uteblivna behandling.

Fullbokat på Boka direkt?

Saknas lämplig tid, vänligen kontakta oss, så hittar vi en lösning.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar

 Personuppgiftspolicy

Vi på Laser Klinik Beauty är måna om att vara helt transparenta med hur vi arbetar och hur vi hanterar dina personuppgifter. Här berättar vi hur och varför vi behandlar personuppgifter, inklusive cookies, samt dina rättigheter och våra skyldigheter gentemot dig, som vår besökare, kund eller patient. – Läs mer

För att läsa mer om hur dina personuppgifter som du anger när du bokar hanteras av bokadirekt.se kan du läsa mer på bokadirekt.se

 

Kontakta Oss

Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Tel

0793326310

Address

Fridhemsgatan 26,
112 40, Stockholm

E-post

info@laserklinikbeauty.se

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Bli Uppringd