Dermapen 

Dermapen behandling på klinik i Stockholm

DermapenTM är en avancerad microneedlingsbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt.
Microneedling blir alltmer populärt som behandlingsmetod för en rad olika hud¬problem. Enkelt uttryckt orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan. Den börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.
Dermapen var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över.
Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion, skapar Dermapen™ upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera huden för optimalt upptag och effekt.
 
Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 4-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskade resultat.
 
Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, Dermapen™ har dock mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen behandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.
Hudföryngring på klinik i Stockholm

Dermapen rekommenderas för:

• Huduppstramning och -föryngring
• Fina linjer och rynkor
• Stora porer
• Oren hud och acne
• Milier, keratosis pilares
• Pigmonteringar
• Ärr, inklusive akneärr, kirurgiska ärr och brännskador
• Hudbristningar
• Alopecia

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Bli Uppringd