Fettlösare Behandling

Fettreducering och huduppstramning i Stockholm

Fettreducering och huduppstramning i Stockholm

Prostrolane Inner-B är ett smärtfritt fettreducerande medel som i jämförelse med andra fettreducerande injektioner inte orsakar reaktioner som vävnadsnekros, ödem, blåmärken, domningar och erytem som ofta annars kan förekomma.

Denna patenterade teknologi ger både fettreducerande och huduppstramande effekt samt stärker hudens elasticitet. Prostrolane Inner-B innehåller fyra unika komponenter som har en kraftig fettförbrännings effekt.

Fettlösare Prostrolane Inner-B

Prostolane Inner – B är en säker och effektiv fettupplösande injektionsmetod. För bästa möjliga resultat ska Prostrolane Inner-B kombineras med Dermaheal som är en ännu mer effektiv fettlösare.

Prostrolane Inner-B har en fettlösande effekt men även en sammandragande effekt på huden. Därför är denna kombination bäst för att bli av med så mycket fett som möjligt men även för att lös hud ej ska uppstå.

Mellan 10 – 40 % av fettet i området brukar försvinna på en behandling. Träning och sund kost förbättrar resultatet och det som är viktigt att komma ihåg att detta inte är en bantningsmetod utan behandling för punktfetma.

Lämpliga områden att behandla är:

  • Dubbelhaka
  • Mage
  • Kärlekshandtag
  • In – och utsida lår

2 – 4 behandlingar rekommenderas med 2 – 3 veckors mellanrum. Första veckan kan ömhet, blåmärken, klåda och svullnad uppstå i det behandlade området då kroppen reagerar med inflammation i området pga. de förstörda fettcellerna.

Fettreducering och huduppstramning i Stockholm

Fettlösare 4 behandlingar

Endast 7000 kr för fyra behandlingar med prostrolane inner-b eller dermaheal uppdelat på fyra olika tillfällen. Paketet passar perfekt för dig som vill bli av med fett på dubbelhakan,buken, kärlekshandtagen eller låren.

Har du tidigare använt prostrolane inner-b kan du fortsätta med dermaheal. För bästa möjliga resultat ska dermaheal kombineras med prostrolane inner-B som är fettlösande men som även har en sammandragande effekt av huden. Detta för att lös hud ej ska uppstå.

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Adress

Sankt Eriksgatan 89,
113 32 Stockholm

Bli Uppringd