Fillers

Fillers på klinik i Stockholm

Fillers på klinik i Stockholm

När vi åldras gör gravitationen att huden i ansiktet börjar dra sig neråt och hänga. Det kan få oss att se tröttare ut än vad vi känner oss.

En injektionsbehandling med fillers föryngrar huden genom att addera volym, förbättra ansiktets konturer och fylla ut rynkor. Förstärk din hud och ditt ansikte med hjälp av fillers.

Vi strävar alltid efter naturliga resultat där fokus är att förbättra ditt utseende istället för att förändra. Vi utför fillers i Stockholm, på Fridhemsplan i vår vacker fräsch lokal.

Fillers injektioner för utslätning av rynkor, ansiktsskulptering, läppar mm Vid första besöket hålls först en konsultation med dig som patient. Där går man noggrant igenom dina frågor, önskemål och förväntningar.där efter utför våra injektionsköterska injektionerna. Bedövning ges i form av en bedövningssalva. Nålsticken känns olika från person till person och beroende på vart i ansiktet man utför injektionerna.

Läpparna är det området som är känsligast och där kan det kännas lite mer. Se till att komma osminkad till din tid, eller va på plats i god tid så du hinner avlägsna sminket innan behandlingen. Vi utför inte fillers på personer som är under 18 år, personer som är gravida eller ammar.

Fillers på klinik i Stockholm

Resultat

Du kan se resultatet direkt efter behandlingen, men den fulla effekten kommer att träda i kraft från veckan efter när produkten är integrerad med den omgivande vävnaden. En förfining av behandlingen efter några veckor rekommenderas vilket kan optimera resultatet.

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Adress

Sankt Eriksgatan 89,
113 32 Stockholm

Bli Uppringd