IPL Behandling

IPL Behandling Stockholm

IPL Behandling och hudföryngring Stockholm

IPL-behandling används för hudföryngring, så kallad skin rejuvenation där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera nybildning av kollagen.

Med Cellox 20 systemet har vi en behandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt. IPL-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud.

Behandlingar med 3-4 veckors mellanrum rekommenderas vid skin rejuvenation för att få kollagennybildning och hudföryngring. Oftast behandlar man hela ansiktet och- eller halsen/dekolletaget. Vetenskapliga studier visar att hudföryngringen finns kvar 5 år efter en serie IPL behandlingar.

Ytliga kärl, hudrodnad och Rosacea

Ytliga blodkärl på kinder näsa och hals kallas även kärlbristningar. Ytliga blodkärl och hudrodnad är vanligare hos personer som har utsatt sig för sol, kyla och hos personer med hudsjukdomen rosacea. En IPL behandling med Cellox 20 medför att de ytliga blodkärlen minskar och blir mindre aktiva. Effekten ses omedelbart genom att de ytliga blodkärlen drar ihop sig och blir osynliga.

Ytliga kärl, hudrodnad och Rosacea

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering i ansiktet efter t.ex. mycket tid i solen tas effektivt bort med Cellox 20. Oftast räcker två behandlingar för att pigmentfläckarna skall försvinna. Inom två veckor efter behandlingen har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt. IPL-behandling är lämpligt för ojämnt pigmenterad solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar, fräknar och solfläckar i ansiktet.

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Bli Uppringd