Microblading

Microblading i Stockholm

Microblading i Stockholm

 

Först målas ögonbrynen i med en penna. Färg och form bestäms alltid tillsammans med kunden. Sedan stryks emlakräm på för att bedöva området.

Med 3D ögonbrynstatuering (Microblading) bryn, används inte tatueringsmaskin utan ett manuellt verktyg, där man ristar in ett strå i taget i huden, vilket genererar ett mycket naturtroget resultat.

Detta passar alla som har ljusa ögonbryn, som måste måla i, eller som har glest mellan hårstråna eller vill ha mer markerade, annan form eller som helt enkelt fattas bryn. Man rakar inte bort de strån som redan finns.

Hur går det till?

Behandlingen tar ca 2 timmar med bedövningstiden. Eftersom en del av färgen kommer att försvinna inom ett par veckor, är det viktigt att kunden kommer tillbaka för ett återbesök efter 4-6 veckor, där eventuella ojämnheter rättas till och färg fylls i där det behövs. Återbesöket ingår i ordinarie pris. Direkt efter behandlingen kan man uppleva att brynen ser väldigt mörka och markerade ut, men ca 20-50% av färgen bleknar under de första 2-3 veckorna, och därefter kommer det att se mer naturligt ut.

Efter behandling

Efter behandlingen ska du i två till tre dagar applicera helande balsam, morgon och kväll samt i ca 10 dagar efter behandlingen undvika stark sol samt solarium och inte bada i pool, eller basta. Låt det tatuerade området läka i lugn och ro.

Microblading i Stockholm

Varför Välja Microblading ?

• Eftersom varje hårstrå på den delen av ditt ögonbryn som fattas dras individuellt, vilket resulterar i en 100 % naturlig look och välfyllda ögonbryn
• Eftersom du är trött på att rita dit dina ögonbryn varje morgon
• Eftersom du vill se naturlig ut även när du är vid havet och när du sportar, eller för att du helt enkelt vill vakna upp färdig och prydlig
• Eftersom slutresultatet är anpassat till ditt hår och din hudfärg samt strukturen på dina existerande ögonbryn
• Eftersom det kommer att få ditt ansikte att se glatt och ungdomligt ut
• Eftersom det kommer att öka ditt självförtroende

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Bli Uppringd