Nagelförlängning

Nagelförlängning i Stockholm

Nagelförlängning i Stockholm

 

För dig som vill få långa, hållbara naglar som ser naturliga ut passar en förlängning bra. Du väljer själv längd och form, även om vi gärna berättar vad vi tycker passar dig och dina förutsättningar bäst.

Vid en nagelförlängning kan man förlänger naglarna med tippar som fästs på den naturliga nageln. En annan metod är mallar, man skulptera materialet direkt på en pappersmall. Oberoende av metod så kan du kan välja mellan naturliga gelénaglar, permanent fransk eller glitter nagelförlängning.

Snygga naglar, god service och ett rimligt pris

På Laserklinik Beauty erbjuder vi en rad olika behandlingar för att möta just dina behov. Utöver rengöring och klassisk manikyr erbjuds även professionell nagelförlängning samt nagelförstärkning. Självklart kan vi även göra dig extra fin till bröllopet eller något annat festligt tillfälle.

Vill du ha manikyr eller hellre en permanent nagellack (Shellac) som garanterat håller naglarna fina i 14 dagar? Eller en förlängning vilket verkligen gör naglarna iögonfallande? Kom gärna förbi och diskutera hur du vill ha det så hittar vi en lösning som passar dig och dina naglar bäst

Nagelförlängning-i-Stockholm

Var försiktig när:

  • Peta aldrig bort materialet själv, du kan skada dina egna naglar
  • Om materialet börjer lossna eller om du tappat en nagel -ring omgående så hjälper vi dig
  • Återbesökstid varannan till var 3/4:e vecka beroende på slitage och utväxt
  • Konstgjorda naglar skall man ALDRIG klippa med sax använd nagelfil
  • Smörj naglarna med vitaminberikade oljor (Solaroil) ett par gånger varje dag

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Bli Uppringd