TANDBLEKNING Stockholm

Tandblekning på klinik i Stockholm, just nu endast 1499:-

Tandblekning på klinik i Stockholm

Tandblekning på klinik är ett utmärkt val för dig som vill få vitare tänder på ett snabbt, effektivt och säkert sätt.

Vår utrustning är en säker, snabb och kostnadseffektiv metod för tandblekning som förbättrar färgen på tänderna. Med vår tandblekningsmetod räcker det med en timmes behandling för att du ska få märkbart vitare tänder i flera år. Med ett ofarligt plasmaljus och en skonsam gel kan man bleka tänderna i genomsnitt sju nyanser ljusare enligt VitaPan/VitaClassics tandskala.

Blekning av tänderna på klinik för

  • Alla som vill ha ett vackert vitt leende
  • Missfärgade tänder p.g.a snus/ rökning / kaffe / vin / te
  • Missfärgade tänder p.g.a av läkemedel som tetracyklin
  • Gula tänder p.g.a ålder
  • Svarta tänder

Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och leder till att du oftast slipper ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma på en uppfräschande tandblekning. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt.

Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!

Boka tid för tandblekning på vår klinik i Stockholm idag!