Tandblekning

Tandblekning på klinik i Stockholm

Tandblekning på klinik är ett utmärkt val för dig som vill få vitare tänder på ett snabbt, effektivt och säkert sätt.

Vår utrustning är en säker, snabb och kostnadseffektiv metod för tandblekning som förbättrar färgen på tänderna. Med vår tandblekningsmetod räcker det med en timmes behandling för att du ska få märkbart vitare tänder i flera år. Med ett ofarligt plasmaljus och en skonsam gel kan man bleka tänderna i genomsnitt sju nyanser ljusare enligt VitaPan/VitaClassics tandskala.

Vi bleker tänder med plasmaljus. Något som är skonsamt för tänderna och leder till att du oftast slipper ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. För att bibehålla och ytterligare bleka dina tänder kan du återkomma på en uppfräschande tandblekning. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt.

Tandblekning på klinik i Stockholm

Blekning av tänderna på klinik för

  • Alla som vill ha ett vackert vitt leende
  • Missfärgade tänder p.g.a snus/ rökning/ kaffe/ vin/ te
  • Missfärgade tänder p.g.a av läkemedel som tetracyklin

Boka Online och Enkelt

Vårt motto är alltid kvalitet, trygghet & nöjda kunder. Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken behandlingsmodell som passar dig bäst.

Vi är experter på laserbehandlingar och estetiska behandlingar såsom hårlaser, ansiktsbehandling och fillers med mycket mera.
Följ Oss
Öppettider

Mån-Fre: 9 AM – 8 PM
Lör: 10 AM – 6 PM
Sön: Stängt

Ring Oss

0793326310

Bli Uppringd